maanantai 29. marraskuuta 2010

Toivetöitä

Sukulaistytölle ja -pojalle valmistui kivat velourpaidat toiveiden mukaan tehtynä. Jopa nimet onnistui kohtuullisesti. :)
Tytön paidat ovat tunikamallia, hieman poimutusta hihansuissa ja pääntiellä.




Autopaidassa ruskea etu- ja takakpl sekä limet hihat. Kiva väriyhdistelmä!


Auton renkaat ei näy kunnolla tummassa kuvassa, mutta kyllä ne sieltä alta löytyy.
Keijukaiseen lienee tarttunut ripaus ideaa RuttuNutun suloisesta prinsessasta.

Toivottavasti olivat mieluisat käyttäjilleen, ainakin näitä oli mukava tehdä. :)

lauantai 27. marraskuuta 2010

Joulusukat

Eilen pääsin rauhassa (ilman lapsia) kauppoihin kiertelemään, ja parit toivepaketit sain onneksi jo hankittua jokaiselle. Ihan viimeiselle viikolle kun ei viitsisi tonttuilua jättää ja juosta sitten hätäpäissään tungoksessa... :)

Joulusukkiin etsin myös pieniä yllätyksiä ja karkkeja. Sukat ovat meillä ensimmäistä kertaa käytössä perinteisten kalentereiden sijaan. Tietenkin ne on itse tehty, ja lapset saivat valita mieluiset muutamasta eri kuvasta.


Tyttö halusi beigen nallen punaisella rusetilla (kuvassa näkyy harmaa versio), ja poika poron/peuran tai mikä sarvipää tuo nyt lie.... Pienin ei vielä saa omaa, koska ei sitä osaa kaivata, mutta ehkä hänelle sitten laitetaan ensi vuonna pingviini. :)


Riemukas nalle pulkkamäessä...

torstai 25. marraskuuta 2010

Tähtiä ja tunnelmointia

 Pikkumies pääsi kuvauksen ajaksi ravistelemaan himoitsemaansa joulupalloa, jonka sisällä pieni nalle nauttii lumisateesta. Tähtiä näkyy sattumalta olevan joka paikassa... Tyynyissä, paidassa, sukissa. :)
 Pingviinipaita omaa tuotantoa.





Pikkuhiljaa koti alkaa pukeutua jouluun, mutta ei liikaa. Maltetaan vielä. :)




keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Opettelua, opettelua...

Päätin sitten minäkin sukeltaa bloggailun ihmeelliseen maailmaan. Viime viikonvaihde kului Tampereen käsityömessuilla, ja kovasti ihmiset toivoivat kuvia tuotteistani myös nettiin. Yritetään siis... vaikka olenkin varmaan näppärämpi ompelukoneen kuin tietokoneen ääressä. :)

Muutama paita näytti nousevan suosikiksi ylitse muiden, esimerkiksi tämä suloinen LAMMAS.



HEPPA-paita valloitti monen tytön sydämen. Tällainen pitää varmaan tehdä omallekin tytölle.







Pari otosta messupaikastani, ja loppupiristykseksi vielä irtokorvainen NORSU. Jotkin kuvat ovat hieman epätarkkoja, pahoittelut siitä. (Toivoo pukilta uutta kameraa...)
Viikonloppu oli työntäyteinen (puhumattakaan parista viimeisestä viikosta sitä ennen...) mutta tosi mukava ja mieleenpainuva reissu. Tämä oli siis ensimmäinen osallistumiseni, mutta näillä kokemuksilla voisin ajatella lähteväni uudestaan myös ensi vuonna. :) Harmi, kun en itse juurikaan päässyt kiertelemään muita osastoja, varmasti olisi ollut vaikka mitä ihanaa katseltavaa!