keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Opettelua, opettelua...

Päätin sitten minäkin sukeltaa bloggailun ihmeelliseen maailmaan. Viime viikonvaihde kului Tampereen käsityömessuilla, ja kovasti ihmiset toivoivat kuvia tuotteistani myös nettiin. Yritetään siis... vaikka olenkin varmaan näppärämpi ompelukoneen kuin tietokoneen ääressä. :)

Muutama paita näytti nousevan suosikiksi ylitse muiden, esimerkiksi tämä suloinen LAMMAS.HEPPA-paita valloitti monen tytön sydämen. Tällainen pitää varmaan tehdä omallekin tytölle.Pari otosta messupaikastani, ja loppupiristykseksi vielä irtokorvainen NORSU. Jotkin kuvat ovat hieman epätarkkoja, pahoittelut siitä. (Toivoo pukilta uutta kameraa...)
Viikonloppu oli työntäyteinen (puhumattakaan parista viimeisestä viikosta sitä ennen...) mutta tosi mukava ja mieleenpainuva reissu. Tämä oli siis ensimmäinen osallistumiseni, mutta näillä kokemuksilla voisin ajatella lähteväni uudestaan myös ensi vuonna. :) Harmi, kun en itse juurikaan päässyt kiertelemään muita osastoja, varmasti olisi ollut vaikka mitä ihanaa katseltavaa!

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Voi miten ihana blogi löytö!Aivan käsittämättömän kauniita ja suloisia vaatteita olet tehnyt.Voi kumpa itsekin oppisi aplikoimaan noin hyvin!Aivan kerrassaan upeaa jälkeä!=)