lauantai 12. helmikuuta 2011

Norsutunika

Asiakas halusi Norsupaidan tunikana vaaleanpunaisen ja harmaan sävyissä, ja lopputulos onkin mielestäni aivan suloisen tyttömäinen. Norsulla on irtonaiset korvat, jotka epäilemättä tulevat olemaan pikku käyttäjän mieleen. :)


Tämä harmaa velour osaa olla aikas haastava kuvattava. Oikeasti se ei kiiltele tuolla tavalla, vaan on kauniin pehmeän värinen ja juuri se oikea "norsunharmaa".  

Kuva on toisaalta simppeli, mutta omine näperryksineen ja irto-osineen melko työläs ja aikaavievä. Lopputulos onneksi palkitsee. Aina on yhtä ihanaa saada työ valmiiksi ja kokea se ihana onnistumisen ilo, jos on saanut kuvan onnistumaan hyvin. :)


Tätä norsuaihetta löytyy muutama kappale myös heti valmiina, värinä vaalea turkoosi (suora peruspaita joka sopii niin tytölle kuin pojallekin, ja pisaroiden väriin sointuva tummempi turkoosi kanttaus pääntiessä, katso kuva alla.) kokoina 86 ja 92. Paidan hinta on 34e sisältäen ALV:n. Jos kiinnostuit, laita vaikkapa sähköpostia! :)

 Muistutan myös ihanasta "Norsu hihassa"-paidasta, joka on ollut ainakin omalla pojalla todella suloinen päällä ja ollutkin kovassa käytössä koko talven. Kuvia löytyy täältä jo aiemmin, sekä kotisivuiltani kuvagalleriasta. Tämän paidan hinta on 28e.P.S. Tervetuloa kaikki uudet lukijat!! Mukavaa huomata, että aina silloin tällöin tännekin joku eksyy. Kiitos myös kivoista kommenteistanne, ne lämmittävät aina mieltä! :)


3 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

ompas veikeä ilme :)

Mökö kirjoitti...

Ja jälleen ihana applikaatio ja kivat värit tosiaan :)

Retu kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu :)
Huippusöpöjä vaatteita, taidolla tehtyjä!
Vierailen jatkossa säännöllisesti, sen verran innostava blogisi on. :)