maanantai 11. huhtikuuta 2011

Täällä ollaan...

... ja ommellaan edelleen joka päivä, pienestä blogin hiljaiselosta huolimatta. :)
Töitä onkin riittänyt ihan mukavasti ja tasaisesti. Suurin osa viime aikojen ompeluksista on kuitenkin jo täällä ennestään nähtyjä juttuja, joten laitan esille nyt vain pari uutta kuvaa.

Kiltti lohikäärme toivevärein pääsi tänään hyppäämään pienen pojan pipoon. Toivottavasti kuva kelpaa, mielummin ainakin itse teen näitä symppishahmoja, kuin jotain kauheita hirmu-hirviöitä. Tuntuu, että kauppojen valikoimissa on niitä jo riittävän runsaasti. :)


Toiveesta tein myös pojalle sopivan kissapipon ilman räpsyripsiä, ja turkoosissa värimaailmassa pysytellään edelleen. Kissa on harmaa, koska päätyy harmaan haalarin kaveriksi.


Ja kissateemaa jatkaakseni esittelen vielä velour-liivimekon. Kuva on ennestään tuttu, mutta tämän tyyppisiä liivimekkoja on kesäksi saatavilla myös kaikenlaisilla muilla kuvilla + muutamissa väreissä myös trikoisina. :)


Tervetuloa kaikki uudet lukijat ja suurkiitos myös kaikille teille jotka jaksatte kommentoida! On oikein kivaa, etten vain täällä yksinäni höpise... :)

18 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Suloinen tuo liivimekko ja lohikäärme on tosiaan aika lutunen versio.

Anna kirjoitti...

Tuo liivímekko on kyllä söötti :) Ja lohikäärmeestäkin tykkään kovasti. En kanssa tykkää yhtään niistä "pelottavista" versioista.

Suvi kirjoitti...

Kiitoksia :) ja A-M, teille on apinajuttukin juuri valmistumassa, kunhan taas tappelen oman aikani tuon peitetikkikoneen kanssa. :)

Krista kirjoitti...

Lohari on aivan ihana <3

Hannaliini kirjoitti...

Ihana, symppis lohikäärme!!! Ja tuo kissaliivari on myös suloinen :)

Oliviah kirjoitti...

Ihania ja kiitokset vielä meille kotiutuneesta kauniista sydänpiposta (meille tuli siis se valkoinen tummansinisellä sydämellä "pienen" värijahkailun jälkeen) Sovituskuvia piposta tulossa lähipäivinä tänne http://karpaloita.blogspot.com/

Heidi kirjoitti...

Valloittavan ihana liivimekko!

Suvi kirjoitti...

Oliviah, enpä aavistanutkaan että tuli teille! :) Huomasin että olen nimittäin kyllä joskus aiemminkin blogissasi käynyt kurkkimassa, ihan muuten vaan... Mukavaa jos pipo oli mieluisa. :)

Annika kirjoitti...

Suloinen lohikäärme :) Enpä ole minäkään oikein innostunut hirviöistä, joten kiva nähdä näitä symppiksen näköisiä kuvia. Ihania ovat myös kissakuvat!

Aatsipoppaa! kirjoitti...

Ihania! Varsinkin tuo lohikäärme-pipo on tosi suloinen. En muuten ymmärrä, kuka ostaa kaupoista niitä hirviö-aiheisia vaatteita yms.

maja kirjoitti...

vilka urfina kläder med applikationer, är det din egen idé? Om du svarar på mitt inlägg kan du svara på finska jag kan prata och läsa men dålig på att skriva.

Susanna kirjoitti...

Oi, tuo kissamekko on tosi suloinen :)

Piia kirjoitti...

Suurkiitos aivan ihanasta kilpparipiposta, joka saapui tänään postissa pikkumiehellemme! Varmasti myös jatkossa tulen sulta tilaamaan vaatteita! :)

Suvi kirjoitti...

maja: Kielitaitoni ruotsin osalta on valitettavan huono... Kuvat ovat itse piirrettyjä ja toteutettuja. Ja ideoitahan tulee koko ajan lisää. :)
Piia: Kiva kuulla! :)

Minnis kirjoitti...

Kiitos hienosta lohikäärmeestä - tipahti tänään postiluukusta ja sai aikaan hervotonta naurua :) POikakin oli aivan innoissaan ja kyllä, kiltti lohikäärme oli juurikin sopiva. Se pojan mukaan taistelee hyvisten puolella pahiksia vastaan - syöksee tulta kaikkiin pahiksiin!! Ja käytiin tarhan jälkeen vielä lohista ulkoiluttamassa, kun se oli niin hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan mielettömän hana tuo liivari, meillekin sellainen voisi tulla :)

Suvi kirjoitti...

Minnis: Tosi hauska kuulla, kiitos! :)

Junibea kirjoitti...

Noi sun tekemät aplikoinnit on kerrassaan ihania. Ite en onnistu tekeen yhtä kaunista jälkeä eikä mun konekaan siihen pysty.. siks tyydyn ihastelemaan toisten aplikointeja ja teen ite vaan yksinkertaisia kuvia tavis siksakilla =D Olet kyllä todella taitava.