lauantai 14. toukokuuta 2011

Aika menee siivillä...

... ja monenlaista on nyt yhtä aikaa työn alla. Useampikin vaate tuolla odottaa vielä keskeneräisenä valmistumistaan ja osan olen (harmi) unohtanut kuvata ennen postitusta.

Olen myös aloittanut ikuisuusprojektin nimeltään ompeluhuoneen järjestäminen. Tilaa on pakko saada järkeiltyä lisää, jotta syksyllä pystyisin tekemään töitä täysipainoisemmin.

Samassa pienessä huoneessa on nyt kolme ompelukonetta (joista yksi on iso teollisuussaumuri), silityspiste, leikkuupiste, postituspiste, valmiit- ja keskeneräiset vaatteet, kaavat, piirrokset ja paperit, sadat lankarullat, tukikankaat, resorit, nepparit, nauhat ja muu pikkusälä, ja kaiken kruunaa valtava kangasmäärä yhdistettynä liian vähäiseen hyllytilaan. Välillä iso osa ajasta menee ihan vaan jonkin hukassa olevan jutun etsimiseen... niiin turhauttavaa!
Tilanteeseen on onneksi tulossa muutos, mutta sekin vie oman aikansa.

Tällaisen sudenkorento-neitosen olen sentään saanut aikaan aivan uutena kuvana. Kivan raikas. :)


Tunikoita on edelleen tehty jos jonkinlaisia, tässä toiveesta kilpikonna tummanvioletilla trikoopohjalla.


Edellisestä raitahippo-setistä yritin saada sovituskuvia, sillä vaatehan näyttää aina kivammalta lapsen päällä. (Ja settihän olikin siis omalle pojalle tehty, eli ei me asiakkaiden vaatteita pueta hiekkalaatikolle edes kuvaustarkoituksessa jos joku ihmettelee..! :D) Tätä ikiliikkujaa ei vaan saa pysymään paikoillaan. :)


2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Oi mikä sudenkorento, niin kaunis :)

Minni kirjoitti...

Tosi kauniita vaatteita ja tuo uusi sudenkorento on aivan ihastuttava! :)