lauantai 4. kesäkuuta 2011

Vaaleanpunaista

Vaaleanpunainen on kyllä oman kokemukseni/tilausten mukaan ihan ehdoton tyttöjen suosikkiväri. Hyvänä kakkosena tulee pinkki, ja sen jälkeen ruskea yhdistettynä jompaankumpaan edelliseen. Suloisiahan ne ovatkin, en voi kiistää!
Myös niitä kysyttyjä vaaleanpunaisia pupupipoja teen ilman muuta lisää heti kun vain ehdin, eli jokainen haluava saa varmasti omansa! Niiden suhteen voi ottaa yhteyttä myös s-postiini, vaikka tilauksia kesäksi muuten hieman rajoitankin. :)

Terassin auringonvalossa kylpevä ihanan pikkuinen apinatunika koossa 86. Puserossa käännettävät hiharesorit, jotka lisäävät mukavasti käyttöikää.Apinan kanssa samaan kotiin lähti myös pari yksiväristä paitaa kääntövärein, joissa molemmissa pikku piristyksenä sydämet niskassa.


Muffinssitunika koossa 80. Muffinssien suosio lienee osaltaan CupCake- merkin ansiota. :)


Mutta nyt kun lapset vihdoin pääsivät odotetulle kesälaitumelle, suuntaamme ainakin illaksi näihin merkkeihin... Vesi on lämmintä, pihasauna kuumana ja grillikin valmiudessa. ;)


Ihanaa, aurinkoista ja antoisaa kesää kaikille lukijoille! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehditkö vielä nyt kesään parit caprit 92-98 kokoiselle tyttöselle tekemään? :) Jos laitan sähköpostia tulemaan.

Sarita kirjoitti...

Vaaleanpunainen on kyllä kestohitti ainakin meidän kolmeveellä, parasta olisi jos ihan kaiken voisi saada vaaleanpunaisena tai pinkkinä. :p
Suloiset yksityiskohdat nuo sydämet tuolla niskassa!

Kahden pienen tytön äiti kirjoitti...

Kiitos sulle ihanista paidoista ja tuosta valloittavasta apinasta, tyttö rakastuu siihen varmasti kun näkee sen herätessään päikkäreiltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ihania juttuja sulla! Minäkin laitan sulle pian meiliä tilausta ajatellen.