tiistai 15. tammikuuta 2013

Parit Hurmurit

Pitkästä, pitkästä aikaa vastaan tuli kangas, josta ehdottomasti halusin vaatetta meillekin. 
Nimittäin Hurmuri-joustofrotee. <3 
Kuosi sopii mielestäni yhtä hyvin pienelle pojalle kuin isolle tytöllekin. 
(Ja nyt jo harmittaa, etten tilannut kuin pari metriä. :) Taitaa nimittäin olla tällähetkellä jo loppuunmyytyä.)


Tunika koossa 158cm/D ja paita reiluhko 110cm.
(Edelliset samistelut löytyvät Täältä. )
Aurinkoihin sopiva kelta-oranssi resori olisi tuonut kivaa lisäpiristystä, mutta tälläkertaa laitoin molempiin simppelisti mustaa.


Kangasta on jäljellä puseroon tai pariin, koosta ja mallista hiukan riippuen. Saa kysyä. :) Hinta lähtee pienten kokojen n. 25e:sta.
Hyllystä löytyy myös pienehkö palanen musta-valkoraidallista joustista (sopii kissojen häntiin) josta voisi saada mätsäävät housut tai leggarit ainakin pikkukoossa tai pitkin resorein. Myös paitojen alla lepäilevä Ralliraita näyttää yllättäen aika kivalta Hurmurin kaverina.


Muutamia talvihattujakin on vielä tarkoitus saada kaupan puolelle, kunhan vain ehtisin ottaa paremmat kuvat. Onneksi päivät alkavat taas pian pidentyä, ja kuvauskin onnistunee paremmin. Nämä otokset ovatkin sävyiltään ihan kelpoja, ollakseen keinovalossa napattuja.

Olen tekemässä näitä alakuvan-tyyppisiä hattuja (kuvassa marjapuuro/tumma ruskea) malliksi muutamassa eri värivaihtoehdossa ja joitakin tähtipipoja myös pojille sopivina. Yhdistelmiä kankaista löytyy todella paljon, ja noita yläkulmien huopapallojakin on saatavilla noin kymmenessä eri värisävyssä.Loppukevennykseksi on pakko lisätä kuva omasta Supermies-Hurmuristani. Varusteet vaihtuu päivittäin, mutta asenne säilyy. ;)


1 kommentti:

Tanja K kirjoitti...

=) Meillä kanssa pojalla on näitä villejä yhdistelmiä, riippuen siitä mikä työmies milloinkin on.

Tuo hurmuri-kangas on kyllä ihanaa!