lauantai 29. lokakuuta 2011

Kuopukselle

Ompelen omille harvakseltaan, mutta useinkin sitten kerralla enemmän. Pieni mies sai pinon uusia paitoja suloisista kuviotrikoista, ja muutamat velourhousut.


Kaksivuotias osaa jo ilahtua kovasti aina kun housuista löytyy taskut, joten pitihän sellaiset tehdä. Mukavasti piristävät myös pöksyjen ilmettä. Limet housut resorilla ja punaruskeat vaihteeksi kumpparilahkeella.

Sammakkotrikoon kuosi on tosi hauska. Samoin alemman puseron Helikopterileijona (joustofrotee), jossa tosin hieman häiritsee valkoisen pohjan kovin selkeä läpi kuultaminen. Veikeät hahmot antavat sen kuitenkin anteeksi. :)


Pojalle laitoin muutamaan vaatteeseen myös hieman erilaisia merkkejä. :)


Tummanruskeat velourhousut pitää tietenkin aina löytyä kaapista, joten sellaiset tein astetta edellisiä suurempina. Punahilkkapaita komppaa vieressä.


Meillä asustaa traktorifani, mutta toki autotkin kelpuutetaan.


Jotta tässäkään postauksessa ei vältytä applikoinneilta, vilautan loppuun myös puseroa, jonka kuva on hahmoteltu suoraan RuttuNutun Annikan tekemästä aivan ihanasta "vauhko koira"-paidasta. Tämä kappale on omalle pojalleni, enkä siis tee tätä hahmoa myyntiin!


Wuff!

4 kommenttia:

Aatsipoppaa kirjoitti...

Kivoja vaatteita. Tuo koirapaita on ihan paras! :)

Hanna kirjoitti...

Tosi kivoja settejä!

Mervi kirjoitti...

Ihanuuksia :)

Ida kirjoitti...

Kivoja perusvaatteita! :)