perjantai 24. helmikuuta 2012

Kontrabasso

... ja muutama muu ompelus on viimein valmistunut.

Kontabasso olikin ihan uusi tuttavuus (kuulemma vähän kuin viulu, mutta isompi). Onneksi on Google, josta voi hakea kuvia osviitaksi. Toivottavasti kukaan vastaavantyylisen musiikin harrastaja ei sentään tukehdu pullaansa, kun näkee tekeleeni. :D 
Yksinkertaistamaanhan soitinta joutui reippaasti, mutta ehkä sen tunnistaa.  
Tässä puserossa koko oli jo 140/146cm... vaate odottaa vielä lopullista saumaustaan, eli koko kuvaa ei ole nyt luvassa.

Näiden "erikoistöiden" tekeminen silloin tällöin on tosi mukavaa, ja lopputulos onnistuessaan palkitsee kaiken vaivan. Paljoltihan teen samoja suosikkeja kerta toisensa jälkeen. Vaihtelu virkistää!

Velour on jälleen kaunis lila, mutta kuvaapa missä valossa tahansa, aina se kamerassa muuttuu näin talvisaikaan jotenkin kovin siniseksi. Murr.


Uusia tilauksia en nyt ota. Hankalinta on nimenomaan sähköpostin ruuhkautuminen useilla kymmenillä viesteillä ja kysymyksillä... Pyrin vastailemaan kaikille sitä mukaa kun ehdin, mutta aina en ehdi heti. Joskus pitää ommellakin. Kiitos kun jaksatte olla kärsivällisiä!
Tänään alkoi myös lasteni talviloma, joten tuleva viikko on senkin puolesta haasteellinen.

Facebookiin sain lisättyä muutaman albumin. Kaikkea tekemääni ei sieltä löydy, mutta pikkuhiljaa lisää!
Tervetuloa tutustumaan... https://www.facebook.com/pages/Pikkujekku-Ky/117990054971986
Vaikka et olisi Pikkujekun tykkääjänä, niin käsittääkseni pääset katsomaan sivuani klikkaamalla "seinää". :)

Asiakkaat saavat myös lisätä omia kuvia, juttuja ja kommentteja seinälleni! Aina on erittäin kiva nähdä vaatteitaan nimenomaan lasten käytössä. Kaikki kuvat myös s-postiini ovat olleet mieluisia, mutta en julkaise niitä muualla ilman lupaa. :)3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin viulistina on pakko kommentoida, että tosi onnistunut kontrabasso. ;) Ainoa mistä vois vetää pullaa väärään kurkkuun on tuon jousen pituuden suhde tuoho soittimeen, mutta senkin keksin vasta kun hetken mietin, että onks tossa kaikki kohdallaan (sun teksti yllytti siihen). ;D

Tosi hieno. Siis tosi tosi hieno! :D

Hannaliini kirjoitti...

Ihana, ihana, ihana!!! Kiitos, kun jaksoit toteuttaa työlään tilaukseni :)

Suvi kirjoitti...

Kiitos! :)

Saara: ei tosiaan ollut hajuakaan, minkäkokoinen jousi oikeasti on ja löytämäni kuvatkin olivat aika epäselviä. Mutta tein sellaisen joka sopi mielestäni tuohon kuvaan ja erottuu hyvin taustalta. :)

Hannaliini: Tunika on vielä viimeistelyä vaille, mutta tällä viikolla saan kyllä postiin. :)