torstai 8. elokuuta 2013

Paluu arkeen

Lasten kesäloma on nyt lusittu (tänään oli jo ensimmäinen koulupäivä), ja pikkuhiljaa siis palaillaan meilläkin taas normaalimpaan rytmiin. :)
Kesä on hujahtanut hurjan nopeasti, ja hyvällä omallatunnolla olen nauttinut itsekin lämpimistä ilmoista ja vapaista aikatauluista ihan rennoin fiiliksin, enkä ole tänä kesänä edes yrittänyt paahtaa mainittavasti töitä. Siitä siis tämä blogihiljaisuus.

Verkkokauppa sulkeutui (ainakin toistaiseksi) elokuun alussa. Mietin päätöstä tosi pitkään ja suurella haikeudella.. mutta koska pikkupikku-yrityksestäni ei tule todellakaan koskaan paisumaan mitään "suurta ja mahtavaa" (..en edes halua tässä elämänvaiheessa hankkia isompia toimitiloja tai esim. palkata alihankintaompelijoita..) niin päädyin verkkokaupan suhteen valitettavasti hiukan plusmiinusnolla- tilanteeseen. :/ 

Palveluntarjoajani oli ihan loistava ja aina auttavainen, en voi kuin kiittää ja jos joku nyt miettii verkkokaupan perustamista, voin häntä ehdottomasti suositella toteuttajaksi. :)
Myös mahdollisesta verkkokaupan myynnistä oli pohdintaa, mutta ainakaan vielä en ollut valmis luopumaan omasta Pikkujekku-nimestäni, joka kaupan mukana olisi tietysti mennyt.

Toisaalta tilaukset kaupan kautta hoituivat erittäin sujuvasti ja helposti ilman lukuisia sähköposteja (joka oli suuri ajansäästö etenkin kevät/syys- ja joulunalussesonkina), toisaalta taas valikoimaa olisi pitänyt olla runsaammin, ja se taas olisi aiheuttanut välillä kovinkin pitkää viivettä jo maksettuihin toimituksiin. (= Stressipeikko!)
Tilaustöissä toimitus- ja maksuajan pystyy yleensä sopimaan paljon joustavammin, ja koot + värit osuvat helpommin nappiin. Puolin ja toisin mukava juttu. :)


Tilauksia otan nyt maltillisesti syksyyn, esim. trikoopipoista ja talvihatuista.Veloureista ja fleeceistä löytyy runsas värivalikoima. Kuviksi hattuihin saa pandaa, pupua, tähteä, sydäntä jne. :)
Kuviotrikoita on myös edelleen hyllyssä monenlaisia/sävyisiä ohuempiin pipoihin.


-Suvi- :)

Ei kommentteja: