maanantai 10. tammikuuta 2011

Apinakaverukset...

... vai olisko ne kenties sisarukset? :)

Vihdoin sain taiteiltua aikaa ompelulle, ja tein kaksi eri apinaversiota. Näistä kuvista näkee, miten pienilläkin muutoksilla ja värivalinnoilla voi saada aikaan täysin erilaiset vaatteet lähes samasta kuvasta.
 Tämä onkin yksi syy, miksi perinteisen verkkokaupan perustamisessa olisi minulle omat ongelmansa... Teen mielelläni vaatteet juuri sellaisina kuin asiakas ne haluaa, ja vaihtoehtojahan väreissä ja variaatioissa on vaikka kuinka! :)


Pojalle suunnattu paita on tunnelmaltaan lähes öinen. Syvät ja kauniit sävyt, kankaina tummaa turkoosia ja Ikasyrin tähtivelouria.
 Tähtivelour oli ihanan jämäkkää ja hyvän tuntuista esim. housuihin, mutta näkyisköhän jo sitten liikaakin tähtiä samassa setissä? Makuasia. ;) Tähän voisi hyvin kyllä yhdistää vaikka yksiväriset housut ja rauhoittaa niillä kokonaisuutta.


Tytön tunikamekossa on taas kesäisen hellepäivän fiilis. Sävyt ovat paljon pehmeämmät, vaikkakin jo monelle tuttu pilvitrikoo onkin aika raikas oranssi.


Hihat ovat kaunista tummanruskeaa trikoota, vaikka näyttävätkin kuvassa melkein mustalta. En vaan ehtinyt luonnonvalon aikaan kuvata.


Tytön setti on kokoa 116cm ja lähtee myyntiin... Leggarit saa mukaan muutamalla eurolla. Niissä ei mitään ihmeellisempää kehuttavaa ole, mutta sopivat settiin mainiosti kun ovat samaa kangasta ja sävyä hihojen kanssa. Tämän mallisetin saa 45e:lla sisältäen alvin (8,40e) ja pk:t.

Lisää apinoita ja kaikkia muitakin saa tottakai tilaamalla! :)

7 kommenttia:

Lumikettu kirjoitti...

Hurjan söpöjä! Varsinkin tuo turkoosi paita.

Katja kirjoitti...

Voi jestas miten ihania! Keksitkö kuvat aina ihan itse? Voi että mä olen kade, kun toisilla on aikaa suunnitella noin ihana juttuja! Pitää kyllä ottaa itseäkin niskasta kiinni nyt! :)

TanttaRalla kirjoitti...

Voi ei miten söpöjä, aivan ihania!!!

Mökö kirjoitti...

Niiiiiiiin IHANIA ettei sanat nyt riitä! Supersöpöt apinat ja
todella taidokkaasti applikoitu, ei voi kuin ihailla :)

Unikuu kirjoitti...

herranen aika kuinka hienoja aplikointeja. siis niin siistejä ja hauskoja. kummatkin paidat ovat niin hienoja. todella upeaa!!!

Suvi kirjoitti...

Kiitos! :)
Katja; kaikki kuvat piirrän itse. Tottakai niihin sitten ideoita tulee milloin mistäkin. Myös lastenohjelmia yms. katselee nykyään ihan uusin silmin.
Aikaa minäkin kyllä voisin mielelläni ottaa muutaman tunnin vuorokauteen lisää, siitä on minulla aina pulaa. :)

Sani kirjoitti...

Uskomattoman hienoja!!!! :)