perjantai 14. tammikuuta 2011

Keväthattuja

Vaihteeksi pipotehdas käynnissä...  Hattujahan on kiva olla lapsella useampikin erilainen.

 Pidensin vähän normipipon kaavaa ja tein tällaisen "lörppämyssyn", jotka tuntuu olevan kovastikin suosittuja tällä hetkellä. Ihan mukavan näköinen siitä kieltämättä tulikin. Materiaalina kukallinen velour, ja on siis kaksinkertainen, eli suht lämmin myös.


Sitten pitkäkorvainen malli, (velourista ja fleecestä) heppa-applikaatiolla. Kuten huomata saattaa, tämä hattu on mallille aavistuksen verran liian pieni... Istuu sopivan kokoisena oikein nätisti!
 Toisaalta nämä ovat erittäin joustavia ja menevät siis käytössä pitkään. Kuvan hattu on kokoa 50/52 ja tyttö käyttää normaalisti kokoa 54.


Sitten vielä perus"kulma"pipo lentsikan kuvalla. Malli suojaa korvat, ja palan heijastinnauhaa saa halutessaan vaikka takasaumaan tai yläkulmiin. Pipo velouria, vuori fleeceä.


Alla vielä samoja malleja, eli lörppä, pitkäkorvainen ja perus.

 Kuvioveloureja löytyy mm. tämä ruskeapohjainen tähti, sekä ylimmän kuvan kukallinen. Sopivat kivasti isommallekin lapselle tai yhtä hyvin vaikka aikuiselle!
 Yksivärisestä löytyy tosi paljon värivaihtoehtoja, ja lisähinnalla saa applikaation. Samoin trikoita löytyy useita erilaisia, myös kuviollisia.

Hinnat on n. 12-14e luokkaa kankaasta ja mallista riippuen. Applikointi lisää hintaa jonkinverran, esimerkiksi kuvan heppa peruspipossa 24e (sis. alv 4,50), pitkäkorvaisena mallina 26e (sis. alv 4,90) . Postikulut 1,50e.
Kysy lisää jos kiinnostuit! :)


Vielä kuva pojan lörppäpiposta, jossa kankaana Metsolan ruskea traktorijoustis. Suloinen tuo hattumalli pieneenkin päähän. :)


3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Mahti-pipoja! Mie olen kanssa jo aloittanu kevään hatturumban, siis ihan omille lapsille :-D Tosin möin jo kasan viime vuotisia pois... Oishan ne mahtunu suurin osa, mutta kun koko ajan pitää tehä uusia :-D Itelle tein lörpän Metsolan SunRaysta... saa nähä tuleeko niin värikästä pidettyä, mies oli vähän sitä mieltä, että "ai itelles...". No, menee se kyllä esikoiselle sitten :)

Mutta siis ihan huippuja nuo siun aplikaatiot!

Tiina kirjoitti...

voi ihanaa kevättä ja keväthattuja! Joko siis saa aloittaa?! =D Jee!!

Suvi kirjoitti...

Saa aloittaa..! ;)

Mirka: on noi monet kankaat vaan niin herkkuja, että tekis mieli itselleenkin ommella. Mut millä niitä oppis myös pitämään?
Tein minäkin itselleni pipon siitä Iikku-Kiikun violetista pingviinitrikoosta. Voi olla että tulee pihatöissä käytettyä. :)