tiistai 22. maaliskuuta 2011

Käsityöpussukat

Laitetaas "samaan syssyyn" toinenkin ompeluprojekti, joka edellisestä pikatilkkupaidasta poiketen ei ollutkaan ihan niin pikainen! Eräs toinen käsityöihminen halusi tilata kaksi käsityöpussukkaa, joihin mahtuisi kivasti lankakerät, puikot ja muut tarvikkeet. (Kokoluokka näissä on noin 40*45cm.) Ja pussukan kylkeen tietenkin ihanat kuvat. :)Toiveena oli ihan vaan sellainen simppeli pussi, johon tulee ylös kiristysnyöri. Noh, kun minut tuntee, ei mikään kyllä pysy kovin yksinkertaisena. :)
Etenkin kuvat veivät paljon aikaa leikkaamisineen ja ompeluineen. Näiden kahden pussin kanssa vierähti lopulta kokonainen työpäivä, vaikka alkuun ajattelin ettei näissä niiiin kovin kauan menisi. 

Mutta ei haittaa yhtään, oli oikein kivaa vaihtelua pipojen keskellä. :)
Mukava näitä olisi tehdä enemmänkin, mutta hinta tulisi olemaan ehkä liikaa moiselle pussukalle jo ihan työmäärän vuoksi. Onnistuisi ehkä hieman yksinkertaisemmilla kuvilla. :)


Asiakas halusi pörriäisen mansikoiden kera (heillä on mansikkatila) ja olipas hyvä idea. ;) Tykkään itse kovasti lopputuloksesta.
Pusseihin tein vuorit puuvillasta, ja niihin muutaman taskun pikkutavaroille + puikoille. Ylhäälle tuli kiristysnyöri stoppareineen.


Tilauksia on jonossa jonkinverran... Toimitusajaksi voin luvata tällä hetkellä kaksi(-kolme) viikkoa, mutta voi olla että suotuisissa olosuhteissa valmista tulee paljon paljon nopeamminkin. Ja kaikille joiden maksu näkyy, lähtee paketti toki heti työn valmistuttua matkaan.
En halua kuitenkaan ottaa liian tiukkaa aikataulua tai luvata asiakkaille supernopeaa toimitusta, sillä arki kolmen lapsen kanssa saattaa tuoda aina yllätyksiä mukanaan esim. sairastelujen muodossa, jolloin koko paletti menee uusiksi. Koko ajan kuitenkin ompelen, eli postia on ihan varmasti kaikille tilanneille tulossa. :)

2 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Voi miten ihanat pussukat! Kelpais mullekin. Varmasti on ollut hommaa, taas niin ihania aplikointeja!

Anna kirjoitti...

Aivan mielettömän upeat pussukat!
Ja aivan mielettömän ihana blogi! Pakko oli napsauttaa itsensä heti kiiruusti lukijaksesi :)
Kerrassaan upeita applikaatioita ja valloittavia kuvia! Oli niin ihana pitkästä aikaa tankata inspiraatiota oikein litrakaupalla! Kiitos :)
Sanoinhan, että ihana blogi ja aivan ihania käsitöitä ;)