maanantai 21. maaliskuuta 2011

Pikapika jämäpalapostaus :)

Omille lapsille on tullut ommeltua harmillisen vähän koko talven aikana, vaikka tarvettakin toisinaan olisi. Suutarin lapsilla kun ei aina ole kenkiä...
Tein kuitenkin jossain vaiheessa talvella pienimmälle paidan merirosvotrikoosta (jonka nimenkin fiksummat muistavat, mutta itse enää en). Ikasyrin ihania kankaita jokatapauksessa.

Paidan teosta jäi muutama pikkuinen jämätilkku, joista ei oikein olisi enää saanut mitään järkevää aikaiseksi, mutta jotka kuitenkin kaikessa suloisuudessaan huusivat "Älä heitä meitä roskiin!" :D
Sopivasti silmiini osui jo kauan aikaa aiemmin leikattu T-paita-aihio pilvikankaasta, johon tilkkujen kivoimmat  (ja ainoat enää suhtkoht ehjät..!) kuvat pääsivät seikkailemaan.Näistä aineksista syntyi kuopukselle hetkessä kiva kesäpaita. Yläkuvassa etupuoli, alemmassa taustapuoli. Peitetikkarin kanssa käytiin jälleen kerran muutama kiivas keskustelu, mutta kanttaukset läpäisevät juuri ja juuri seulan kun omalleni tein. Miten tuo kone osaakin joskus olla niin hankala..!


Lisää juttuja (ja ehkäpä ihan uusiakin kuvia) on tulossa kunhan ehditään. Tässä pikku-pupun muodossa hiukan esimakua. Kevätpipojen kanssa on ollut aika rumba. :)

5 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Hauskasti keksitty noi kuvaset tuohon paitaan!
Ja tosi söpö pupu :)

Tupuna kirjoitti...

Tosi kiva paita tuli tilkuista!

Lumikettu kirjoitti...

Nuo kuvat pääsevät mielestäni kunnolla oikeuksiinsa tuolla lailla taustakankaasta erotettuina. Merirosvotrikoon kuosi kun on yksinään aika... hmm... runsas :)

Anu kirjoitti...

Kiiiiitos ihanasta piposta, todella nopeaa toimintaa oli! <3 Ja aivan ihana ja juuri sopiva, kiitos!!!

RillaRuu kirjoitti...

Aivan upeita aplikointeja! Wau!