tiistai 27. syyskuuta 2011

Loiskis

Ja molskis..!
Kalakuvat ovat siitä(kin) kivoja, että sopivat värejä vaihtelemalla yhtä hyvin niin tytöille kuin pojillekin. Nämä pöksyt kävisivät mielestäni kummalle vaan, vaikka ovatkin tällä kertaa ehkä enemmän pojalle ajatellut. :)Housujen velour on luonnossa siis tummaa violettia, ei lainkaan noin sinertävää sävyä kuin kuvassa.  


P.S. Tilauksiin on tulossa pieni TAUKO. Töitä on jonossa hyvinkin pariksi viikoksi, ja sen jälkeen seuraa lasten syysloma (meillä siis viikko 42).
Kaikki tähän mennessä sähköpostiin tulleet tilaukset ehdin todennäköisesti tehdä sitä ennen, ja uusia töitä aloittelen sitten ma 24. lokakuuta.  :)

3 kommenttia:

Lealeijona kirjoitti...

Vautsi! Olet kyllä todella taitava! Ihania vaatteita olet tehnyt, ei voi muuta sanoa! :) Innolla jään seurailemaan, uusi lukija ilmoittautuu!

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Ihania juttuja taaskin :) Meillä lapsilla on nyt kovasssa käytössä keväällä tilatut velourhatut, ovat aivan mahtavat!

Talveksi haaveilen jotain yhtä ihanaa, joko voi muuten jättää tilauksen odottamaan tauon päättymistä? Pukinkonttiinkin voisi samalla tilata jotain kivaa :)

-Katja

Suvi kirjoitti...

Kiitoksia! :)

Kiva kuulla että hatut ovat olleet mieluisat.
Voi laittaa tilauksia/kyselyitä tulemaan, ja joululahjojakin kannattaa varmasti miettiä hyvissä ajoin, sillä todennäköisesti joulun alla voi olla hieman ruuhkaa. :)