perjantai 23. syyskuuta 2011

Minihiiri :)

Vauvalle tilattiin kastelahjaksi suloinen syys/talvihattu, joka taitaakin olla aivan pienimpiä tekemiäni (ellei omien lasten muutamaa vauvapipoa lasketa). Hattu sopii siis noin 40-senttiseen päähän.

Tytöltäni lainasin (varastin) sopivan kokoisen nuken pään, joka siis oli jo valmiiksi irrallaan lelulaatikossa pikkuäidin hieman liian rajujen leikkien jälkeen ;)
Hatut (kuten muutkin vaatteet) vaan näyttävät hurjan paljon paremmilta jonkun yllä, kuin itsekseen pöydällä tai lattialla kuvattuina. Aina vain ei ole sopivaa mallia saatavilla.Samainen hattu pöydällä. Eikös vaan ole hauskemman näköinen nukella. ;) 
Päällinen turkoosia velouria, vuori ja nauhat polarfleeceä.


Parit joustofroteiset... Vaaleanpunaiset muffinssihousut yogapants-tyyliin pitkillä resoreilla, ja musta-valkoraidalliset peruspöksyt parilla tähdellä höystettynä.


Autopipo ROO-PE:lle. :)


Ja vielä tällainen omituinen ryttymyttyläjä... joka on olevinaan Norsu hihassa-paita. :)

Tuota puseroa on erittäin hankalaa asetella valokuvaan nätisti joten olkoon suosiolla rytyssä, mutta malli on päällä tosi hauska! Norsu asuu siis toisessa hihassa kärsänsä ja irtokorviensa kera, ja paidan etukappaleelle on lisätty piristykseksi muutama pisara.
Samaista mallia olen tehnyt myös tytöille mm. vaaleanpunaisella miehustalla, mutta yhtään kuvaa ei sellaisesta taida nyt löytyä.


Loppuun ihmettelyä muille blogisteille. Koetin tuossa äskettäin kommentoida useampaankin tuttuun blogiin, joihin kirjoittaminen on aiemmin sujunut ongelmitta. Nyt viestin kirjoittamisen/lähettämisen jälkeen ilmoitetaankin, että "nykyisellä tililläsi ei ole oikeutta katsella tätä sivua..?!"
Ja siis kyllä, katselemaan pääsen. Enkä usko että minua olisi kyseisistä blogeista käsin millään tavalla estettykään, mutta viestiä ei vaan voi laittaa. :/
Harmittaa, kun bloggerin toiminnot koko ajan takkuilevat jos jollakin tavalla!

9 kommenttia:

kewa kirjoitti...

aivan upea hattu ja tosi kiva norsupaita!

Niina kirjoitti...

Ihana pikkuhattu ja tuo norsupaita on tosi huippu.

Jenkku kirjoitti...

Aivan ihana tuo norsupaita. Ehkä pakko lainata ideaa ja toteuttaa itsekin joskus. :)

titti kirjoitti...

Kaikki aivan ihania :)

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Voi mitä luomuksia jälleen.

Kirsi kirjoitti...

Mielettömän ihania luomuksia. Toi pieni pipo on niin suloinen että taidanpa surautella jotain pientä pään lämmitintä meidänkin pikkuselle jolla pään ympärys vain 35cm (neiti 4vrk vanha) =)

jossu kirjoitti...

Voi mikä suloisuus tuo pikkuruinen hattu :) ja aina yhtä ihania nämä kaikki ompeluksesi!!
( mulla oli tuossa kommentoimisessa pitkään sama ongelma mut huomasin että siinä vaiheessa kun kirjaudun niin otan rastin pois siitä kohdasta missä lukee "pidä minut kirjautuneena" tmv. niin jo onnistui kommentoiminen. )

Sani kirjoitti...

Voi ku taas ihania!!! :)
Ja totta, päälläkuvattuna vaatteet ns."heräävät henkiin" :)

TanttaRalla kirjoitti...

Ihania kaikki!!