tiistai 27. joulukuuta 2011

Lahjuksia ja vähän muutakin

Joulu tuli ja meni... Kovasti aattoa odoteltiinkin, ja nyt sitten nautitaan lasten kanssa lahjoista (ja suklaasta, jos se vielä jollekulle maistuu! ;)).

Suuri osa joulukuun töistä jäi harmittavasti kuvaamatta, mutta tässä pientä koostetta viime aikojen jutuista. Uusia kankaitakin on saapunut, niistä ehkä lisää sitten myöhemmin.


Kettupipo metsästysharrastukseen hurahtaneelle miehelle. Päällä tummahko oliivinvihreä velour, vuorina ruskea polarfleece. Korvilla myös windstopperit suojaamassa puhureilta.


Sisaruksille kissa- ja miekkavalashatut pitkäkorvaisena mallina. Valashattu on pojalle, ja tämä malli siis sopii myös (etenkin) pienille pojille erittäin hyvin! Toiveesta heijastimet löytyvät takasaumasta, ja näissäkin windstopperit + fleecevuori.


Sain kuvan perheen kissasta, ja tein sitä mukaellen ruskeanharmaan läiskän toisen korvan alle. :)


Muffinssitunika hennon vaaleanpunaisesta joustofroteesta, extrana sydän takahelmassa. Sydän ja muffinssin vaaleanpunainen osa ovat pilkkukangasta. Puserossa pitkät, käännettävät resorit.


Ilvespusero... samaiselle pojalle, jolle meni myös aiemmin tekemäni hauska saukko-paita. :) Toiveesta ilves on hyvin kiltin näköinen, ja kuusi mukana. Omin päin lisäsin kuvaan tähden, koska äiti & poika pitävät myös keltaisesta. Sain kivan palautteen, joten en ehkä mennyt aivan metsään. ;)


Ja vielä talvipipo sähkömiehelle, asiaankuuluvalla kuvalla tietenkin.


Jonkinverran sähköposteja odottelee... pyrin vastailemaan mahdollisimman pian, ihan ajatuksella! :)

7 kommenttia:

Aatsipoppaa kirjoitti...

Ihana tuo ilvespaita! :)

kanaemo kirjoitti...

Ihania juttuja olet tehnyt, tosi mahtavia ihan kaikki! Olisipa itselläkin aikaa edes joskus ommella muutakin kuin jotain patalappuja... ;)

Nanna kirjoitti...

Ihanan viekas ilme tuolla ketulla :)

Maisku kirjoitti...

Ja taas löytyi ihan blogi, täytyypä jäädä lukijaksesi ja tutustua vanhempiin postauksiin myöhemmin :)

Suvi kirjoitti...

Siis ihan mielettömän hienoja taas nuo sun applikaatiot ja ompelukset :)

Maarit kirjoitti...

Hei! Minua kiinnostaa mistä löytäisin nuo hinnat?:) Sammakkosetti kiinnostaisi koossa 98 ja pipojen hinnat kiinnostaisi myös :)

Suvi kirjoitti...

Maarit: Kotisivuiltani (www.pikkujekku.fi) löytyy hiukan infoa tilaamisesta, lisää kuvia (joista näkee myös värejä) ja muutamien tuotteiden hintoja. Kaiken kattavaa hinnastoa en ole valitettavasti ehtinyt tehdä, mutta sähköpostilla saa aina kysyä. :)