keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja ompelukoneen päivitys

Uudenvuodentoivotukseni tulevat nyt hieman myöhässä, mutta oikein paljon Onnea ja iloa kaikille lukijoilleni myöskin vuoteen 2012! Mukavaa huomata, että edelleen jaksatte katsella ja lukea juttujani. Tervetuloa myös uudet! :)

Tekemäni "nuppupeitot" pääsivät viimein TAYS:iin ihan tositoimiin, kun sinne muutenkin oli tänään asiaa. Toivottavasti lämmittävät niin saajien mieltä, kuin pikkuriikkisiä varpaitakin.


Uusia odotellessa muutama kuva viime vuodelta, joita en muistaakseni ole aiemmin julkaissut.Hauskat Sammakko- ja Heppasetit.


_____

Hairahduin ostamaan myös uuden ompelukoneen, jonka tuotoksia saatte varmastikin vielä tänä vuonna maistella.  :)

Sain mainion tarjouksen Bernina Aurorasta, jota olin jo pitkän tovin miettinytkin.
Malli on 430, jossa siis sama hyväksi todettu sukkulajärjestelmä kuin aiemmassanikin. 
Vielä en ole ehtinyt kaikkiin toimintoihin käytännössä perehtyä, mutta olen erittäin luottavainen tulevaan, pitkään yhteistyöhömme. :)Edellinen koneeni saattaa siis olla myytävänä... :/ 
Suuri haikeus mielessä, mutta järjellä ajateltuna (ja Berninan laadun tuntien) en tosiaankaan tule tarvitsemaan kakkoskonetta.
Lisätietoa löytyy mm. linkin takaa.Rakas Activani on toiminut erittäin hyvin, kuten puolentoistavuoden ompelukuvista saattaa päätellä... eikä vaihtoon ollut mitään muuta syytä kuin oma mielihaluni saada hieman kattavampi malli. Takuu koneella on myös edelleen voimassa!

 Mukaan minulta saa mm. lisävarusteena ostetun apupöydän + kaikki uuteenkin koneeseen kuuluvat varusteet ja tarvikkeet (paininjalkoja, ylimääräisiä puolia, neuloja yms...) Lupaudun ilman muuta myös parhaani mukaan neuvomaan käytössä ja toiminnoissa, mikäli sille on tarvetta. Koneen oma opaskirja tulee toki mukana.
Kiinnostuneet saavat tiedustella sähköpostitse.

Activani maksoi noin 790e siihen ostettuine lisävarusteineen, joten aivan pilkkahinnalla se ei tokikaan muuta uuteen kotiin, mutta kuitenkin huomattavasti edullisemmin kuin uusi vastaava.

Tämä vanha opiskeluaikojeni muisto (ihan ensimmäinen oma koneeni siis), on jäänyt jo vuosia sitten aivan suosiolla lasten askartelukäyttöön, ja palveleekin siinä pestissä erinomaisen hyvin. Tästä ei ainakaan raaski luopua! :)
2 kommenttia:

Sininen Satutar kirjoitti...

Voi, olipas hauska postaus.

UUdesta ompelukoneesta olen haaveillut, mutta mutta nyt ei ole mahdollisuutta sitä hankkia, niin mun tuuria, niin mun tuuria...

Suvi kirjoitti...

Siis kiinnostais ihan mielettömästi tuo sun vanha kone mutta sepä se, mistä rahat... :( voi voi :( Varmasti kiva alkaa surruutella uudella koneella :)