tiistai 6. maaliskuuta 2012

Autopipoja nimellä

... on menossa muutamaankin osoitteeseen. Tässä yksi valmistunut. Hatun malli ei ihan pääse oikeuksiinsa tämän itse kyhätyn "sovitusmallin" yllä, mutta kun se sopivankokoinen livepää on nykyään hiukan turhankin vikkelä pipokuvauksiin..! ;)
Kulmamallin pipoista löytyy parempiakin kuvia, mm. heti kotisivujeni kansilehdeltä, sekä gallerian hatut-osiosta.


Caacabaanaan lähtee piakkoin myös näitä sähkönsinisiä pipoja limellä tähdellä. Muutama on jo valmiina, ja lisää kuvia + värejä tulossa myöhemmin! Tämä sävy sopii useisiin poikien välikausisetteihin.


Kuluva viikko on töiden kannalta haasteellinen. Meillä on parikin pitkää sairaalareissua lapsen kanssa (useamman sadan kilometrin ajolla), joten saldoksi jää vain kolme varsinaista työpäivää. Koetan paikkailla tilannetta viikonloppuna parhaani mukaan.
Tosin työt ovat aina jonkinverran haasteellisia lasten kanssa, pääasiassahan olen heidän kanssaan yksin. Kyse ei ole siis siitä, että töitä olisi varsinaisesti liikaa, vaan siitä, ettei mitenkään ehdi tehdä niin paljon kuin haluaisi! 
Mutta kivahan se tottakai on, kun on kysyntää. :)

Käykää tykkäilemässä ja kirjoittelemassa myös tuolla facebookin puolella, ja jakakaa mielellään linkkiä eteenpäin! Lupaan jotain kivaa tykkääjille keväämmällä, kunhan saan nämä muut jutut tehtyä ensin alta pois.
Jotain kesäisempää vaatetta saattaa myös tulla tuonnempana myyntiin face-sivuille. :)

3 kommenttia:

Lumikettu... kirjoitti...

Tosi hauska idea tuo auto. Mukavan värikäs ja täynnä jekkuja.

Miima kirjoitti...

Tilasin just Caacabaanasta yhden sun tähti-pipon, ja täytyy sanoa, että todella ammattimaista jälkeä! =) Kiitos! On näytillä tuoreessa blogissani =)

http://vari-epa-suora.blogspot.com/

Suvi kirjoitti...

Kiitos molemmille. :) Kaikki kommentit lämmittävät mieltä. :)