keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tikusta asiaa...

Eli kirpparijuttuihin on lisätty muutama tuote. Yksi omasta mielestäni ihanimmista on tytölle tehty pupu-talvipipo, mutta hänpä ihastuikin vastaavanmalliseen mustaan teddypipoon pinkillä sydämellä, jota käytti lähes pelkästään koko talven. Eli pupupipo saattaisi hyvinkin ilahduttaa jotakuta muuta ensi talvena melkein uudenveroisena. :)


Tämä samaan aikaan pojalle ommeltu talvipipo jäi kokonaan käyttämättä... Pitäisi vaan uskoa, ettei hän enää halua äidin ompeluksia ylleen. Darth Wader-pipa tosin varmasti kelpaisi!

Ja olisiko se niinkin, että kun lapset kaiket päivät näkevät jos jonkinlaisia ompeluksiani, ne eivät tunnukaan enää yhtä kiinnostaville. Sama ilmiö koettelee itseänikin välillä. Omille ei vaan olekaan enää niin innostavaa applikoida... ellei sitten saisi kehittää jotain aivan uutta! Sille vain ei ole kertakaikkiaan ollut aikaa.

Kesäksi en aio ottaa yhden yhtäkään tilaustyötä, joten katsotaan, saisinko ideat jälleen kaivatun loman aikana versomaan. ;) Tosin muitakin töitä kesäksi on tiedossa, Pikkujekku kun ei (vielä) toistaiseksi ole ainoa yritykseni ja työni.

Sain myös hankittua viimein ihan oikeat sovituspäät (vaikka ovatkin styroksiset ja tuo kuvassa esiintyvä hahmo näköjään hieman matkalla kipeää nenäänsäkin saanut) kaikenmaailman omien pahviversioiden tilalle, jipii! :D

Vastailen kaikkiin s-posteihin loppuviikon aikana! Uusia tilauksia en tällä hetkellä siis ota.

2 kommenttia:

Mini S kirjoitti...

Mistä sä oot löytäny ton sovituspään? Sellainen on ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa, mutta en ole saanut aikaseksi googletella niin paljoa, että olisin löytynyt paikan mistä niitä saa...

Suvi kirjoitti...

Anteeksi, unohtui vastata. Eli Punanaamiosta tilasin. Varmaan päitä löytyy muualtakin ja kivemman näköisiä, mutta on nämäkin ihan OK. :)