maanantai 27. joulukuuta 2010

Astetta värikkäämpää

Tapaninpäivänä oli jo pakko istahtaa ompelukoneen ääreen... Pehmeät kankaat ja iloiset värit piristävät pimeänä vuodenaikana. Sen huomasi taas tätä railakasta Pörriäis-settiä tehdessä. :)Kelta-mustaraidallisen "ampparikankaan" puuttuessa se piti tehdä itse veloursuikaleista (raidat ovat tasalevyisiä, vaikka hieman kiemurtavat kuvassa...). Hihat luovatkin kivasti kontrastia murretun lilan väriseen miehustaan, ja tuovat toisaalta väritykseltään mieleen myös pojille niiin rakkaat työkoneet. Meidän pienimmäinen ainakin alkoi päristä heti paidan nähdessään. :D

 Mielestäni aika unisex-paita, sopisi niin tytölle kuin pienelle pojallekin. Huomattavasti tyttömäisemmän tyylin toki saisi valitsemalla hihoihin toisenlaisen kankaan, esim. kukkasessakin näkyvän pinkin

Paita sai kaverikseen mukavat "Bzz"-velourhousut kotileikkeihin. Hyvin voisin mielessäni yhdistää puseron myös esim. farkkujen kanssa.
Harmi, kun näin talvella valon ollessa vähästä, tulee kuvista helposti kovin valjuja. Tässä viimeisessä kuvassa lila näyttää ehkä eniten oikealta. On siis luonnossa kaunis ja välkehtivä sävy, vaikkakin toisaalta pehmeä. :)


Aikaa tämän paidan valmistamiseen leikkaamisineen kului reippaat 2,5 tuntia, mutta mielestäni lopputulos oli varsin palkitseva. :) 

6 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Moi,

Tulin heti, taitavia aplikointeja sulla! Minunkin tytöt tykkäisi heppapaidasta,luulen ;).

Satu kirjoitti...

Surffailin tuolta Riikan blogin kautta tänne sinun sivuillesi ja mitä ihanuuksia täältä löytyikään, wau!

Suvi kirjoitti...

Kiitos ihanat ihmiset, juuri blogin aloittaneena on niiiin kiva saada kommentteja, ja onhan ne tottakai varmasti aivan yhtä mukavia myöhemminkin. :)

Ompelutöitä on tullut tehtyä reippaasti yli puolet elämästä, mutta nettielämä tällä saralla on hieman uudempaa...
mukavaa kuitenkin tutustua myös tähän maailmaan, ja myös teihin kaikkiin muihin! Aivan ihania blogeja on tullut vastaan. :)

Suvi kirjoitti...

Riikka; voidaan ehkä miettiä joskus vaihtareita... Teille heppapaidat ja meille vaikka ihanat villasukat. :) <3

Ansku kirjoitti...

OH WAU! Tulin vastavierailulle, ja mitä täältä löytyykään, toinen toistaan upeimpia töitä! Aivan ihania ja taidokkaita aplikointeja olet tehnyt :)

Hatatuu kirjoitti...

Tuolta toisen blogin kautta tänne löysin. Kyllä oletkin hienoja applikointeja tehnyt! Tuo tonttulakki on aivan mainio, kunpa muistaisi ensi jouluna applikoida jonkun kuvan lakkiin, kuitenkin vanhat myssyt on taas hukassa..