perjantai 10. joulukuuta 2010

Vielä ehtii...

...pukinkonttiin!

Valmiina olisi jonkinverran ompeluksia (mm. messuilta yli jääneitä) jotka ehtisi vielä jouluksi uusiin koteihin. Toki saa näitä kysellä myöhemminkin! :) Kaikissa applikoiduissa paidoissa materiaalina velour, ellei toisin mainita.Pöllö-paitaa olisi koot 116 ja 122cm. Vaalea beige, hihat hieman tummempaa sävyä.


Peruspaitoja... Pöllömetsävelour koot 98,104,116. Vihreä traktori 98 ja 110cm. Ruskea traktori 98cm. Nämä ovat joustofroteeta. Oranssi autopaita collegeneulosta, koot 86,98,110,116. (Metsola-kankaisia ei ole tarkoitus tehdä jatkossa myyntiin.)


Irtokorvainen norsu, josta onkin kuva jo aiemmin, mutta tässä näkyy hieman tarkemmin. Näitä on jäljellä koot 86 ja 92.


Ankka-paita joustofroteeta, koot 86 ja 92.

Lisäksi löytyy mm.  KETTU-paita 116cm,  PANDA 104cm,  beige HIIRI (keltaisilla kanteilla) 68cm,  kilpikonna 68cm,  LAMMAS 104cm  ja pitkäjalkainen LINTU ruskealla/pilvitrikoolla 104cm. Kuvia löydät kun rullailet alaspäin. :)

Näiden applikoitujen paitojen hinnat 30-36e koosta ja kuvasta riippuen,
kuviokankaiset ilman applikaatiota 20-25e.
Hinnat sisältävät ALV:n 23%
Postikulut pääsääntöisesti 2e/vaate.

Yhteyttä voit ottaa sähköpostiini pikkujekku(miumau)luukku.com

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Moikka vaan!! Liityit lukijakseni, ja tulin katsomaan vastavierailulle sinun blogiasi. Ihania vaatteita ja taitavaa applikointia!!! Siinä olisi minulla vielä harjoittelemista. Tulen katselemaan toistekin. <3

Tiina kirjoitti...

Tuli muuten mieleen, että tiedätkö sinä jotain tuosta ettei metsolan kankaista saisi tehdä myyntiin? joskus aikaisemmin jossain sellaiseata luin, mutta jäi epäselväksi onko näin, ja jos on niin miksi ja missä se kerrotaan. Onko millään liikkeellä edes oikeutta kieltää ompelemista myyntiin omista kankaistaan? Minusta tuo kuulostaa niin kummalta. =)

Suvi kirjoitti...

Moi! Tosi kiva kun kävit ja piipahtelehan toistekkin. :)

Metsola-kankaiden myyntikiellosta luin Selia by Riikka-blogista ja yllätyin itsekin.

Hän asiaa selvitti tarkemminkin, ja sai metsolalta seuraavanlaisen vastauksen:

"Emme pysty mitenkään valvomaan blogeja ja muita, ja siksi meillä on vain sellainen rajoitus, että emme tukkuna myy kankaita blogien pitäjille. Mutta jos normaalihintaisista kankaista tekee muutamia kappaleita niin ei meillä ole intressiä puuttua siihen. Toki jos törmäämme vaatteisiin jotka ovat jonkun toisella tuotemerkillä ja meidän kankaista niin se on jo vähän kiusallisempi tilanne.

Meillä on paljon kankaita joita meillä ei ole myynnissä omassa mallistossa. Kannattaa suosia niitä! Mutta emme nyt ole mitenkään tarkkoja tästä."

Tämä oli siis lainaus Selia by Riikan blogista.

Itsehän olin muutamaa metsolakuosista kangasta ostanut ennen tätä tietoa. Ajattelin niistä tehdyt vaatteet kyllä myydä, mutta ehkä en sit jatkossa...

:)

Tiina kirjoitti...

Kiitos lisätiedoista. =) Minusta aika hassua, en koskaan ole muualla moiseen "kieltoon" vielä törmännyt. Vieläkin epäilen, saako tuollaista rajoitusta edes tehdä, kun kerran kuitenkin kankaita myy. Mutta täytynee kunnioittaa heidän toiveitaan ja ommella vain omiin tarpeisiin ja enintään ylijäämistä joku yksittäinen myytäväksi asti. Nyt tuli tyttö syliin, meni hankalaksi tämä kirjoittaminen.. ;)

lallatilaa kirjoitti...

Nuo applikointisi on kyllä ihan mielettömiä! Miten saatkaan noin pikkutarkkaa jälkeä tehtyä? Minusta tuntuu, että aina jos on joku pieni kohta, esim käsi, niin ommel alkaa heti temppuilla.. Kovikekangasta käytän ja langankireys on löysällä..Osaatko jeesata?

Suvi kirjoitti...

Kiitos lallatilaa. :)

Mitenköhän voisin neuvoa..?
Itsekin kyllä saan olla tosi tarkkana pienien yksityiskohtien kanssa, että onnistuvat.

Tukikangas on kyllä mielestäni ehdoton, mutta sitä käytätkin.
Mulla on myös aavistuksen löysätty ylälangan kiristystä jotta alalanka ei nouse esiin, mutta ei mitään muita normaalista poikkeavia säätöjä.

Olen vaan ainakin itse huomannut, että nyt tehdyt työt ovat paljon parempia kuin esim. vuosi sitten, enkä mielestäni mitään olennaista tee töissä eri tavalla.
Kai se vanha viisaus pätee, eli tekemällä oppii, ja itse olen kyllä tehnyt tosi tosi paljon. :)