torstai 30. joulukuuta 2010

Kissatunika

Isosilmäisten otusten sarja jatkuu... Lupasin tehdä seuraavaksi jotain ihan tyttöjä ajatellen, joten ompelin vaihteeksi tunikan suloisella kissan kuvalla.
 Tunikassa on hieman poimutusta pääntiellä ja hihansuissa, ja malli on vähän pidempi ja muotoonleikatumpi kuin peruspaita.


Materiaalina vaaleanpunainen ja pinkki velour.


Rusettia vain mallailin tuohon päälle... ja kyllähän sekin ihan mukavasti kuvaan sopisi.

Tämä taisi olla vuoden 2010 viimeinen ompelus. Palaillaan ensi vuonna uusin ideoin! :)

15 kommenttia:

Mamuli kirjoitti...

Löysin juuri äsken ihanan blogisi! Pakkohan tämä oli linkittää omaan blogiini, kun olet niin hirmu taitava ja upeita ovat sinun applikointisi!

Anonyymi kirjoitti...

IHANA, ei kyllä muuta voi sanoa!!!

Annu kirjoitti...

Mahtavia aplikointeja!!!

Mamuli kirjoitti...

Mun on ihan pakko tulla vielä kysymään (itse kun harkitsen ehkä uutta ompelukonetta) millaisella koneella (ompelutaidon lisäksi) näin hienoa jälkeä syntyy?

Mirka kirjoitti...

Löysin juuri aivan upean blogisi! Siis ihan mieletöntä miten upeita aplikointeja siulla on! Olen ihan ihastuksissani! Pakko lisätä heti seurantalistalle :) ettei vaan jää päivitykset näkemättä!

NorppaStiina kirjoitti...

Aivan ihania ompeluksia!!!! Ja niin kauniita ja tarkkoja aplikointeja! Mä olen fani! :)

Mökö kirjoitti...

Minäkin tänne eksyin ekaa kertaa ja ihastuksesta ihmeissäni! Upeita ompeluksia :)

TanttaRalla kirjoitti...

Minä kanssa täällä ensimmäistä kertaa ja selasin heti blogin läpi. Aivan ihania aplikointeja ja vaatteita!! Taidan jäädä heti lukijaksi :)

Tiina kirjoitti...

Teetkö sä nuo applikaatiot tavallisella ompelulangalla vai kirjontalangoilla? Olen harkinnut kirjontalankojen hankkimista, mutta ei toisaalta raaskisi sijoittaa kymmeniin rulliin, kun saman värisiä on jo valmiina noissa tavallisissa ompelulangoissa.

Satu kirjoitti...

Miten söpö!!!

Suvi kirjoitti...

Olin pari päivää nettipimennossa, ja olipa ihana yllätys huomata täällä käyneen sillävälin vaikka miten paljon ihania vierailijoita!

Kiitos kaikille kommentoijille ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! :)

Mamuli: Ompelukoneeni on Bernina activa 210, ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen, vaikka hinta aluksi vähän kirpaisikin. On todellakin kestävä kone, ja siitä löytyy kaikki ne perusominaisuudet mitä tarvitsen.

Lisäksi on sitten peitetikkikone ja teollisuussaumuri, jota en myöskään vaihtaisi enää pois. :)

Tiina: Teen ihan tavallisilla ompelulangoilla. Aika paljon käytän Coats Duetia, kun siitä sarjasta löytyy vaikka mitä sävyjä, ja noita värejähän pitää olla vähän joka lähtöön... Lisäksi sitten ihan Moonin lankoja yms. mitä milloinkin. :) En tiedä sitten olisko noi kirjontalangat jotenkin parempia, kun en ole koskaan kokeillut..?

Sofia kirjoitti...

Oi minkä ihanan blogon löysin! Siis todella suloisia aplikointeja!

Tiina kirjoitti...

Pikkujekku: Muistaakseni ainakin RuttuNutun Annika käyttää kirjontalankoja applikoinnissa. Onhan se sellaista kiiltäväpintaisempaa ja liukkaampaa kangasta, mutta upeita töitä näyttää syntyvän normaalilangallakin, kun noita kädenjälkiäsi katselee. =)

Ja täältäkin pisteet ja äänet täysin Berninalle, huippukoneita nuo Activat/Aurorat! Mulla siis kanssa Bernina, Aurora450. Ja Activoilla oon työn puolesta ommellut.

Tiina kirjoitti...

^ Moka, siis kirjoitan lapsi sylissä katkonaisesti tässä, ja piti siis puhua langasta enkä kankaasta. ;)

Suvi kirjoitti...

Kirjontalanka vois olla varmaan jossain sopivassa kohdin ihan kivaa korosteena.

Joissain kohdissa/kuvissa on sitten taas ehkä kivampikin, kun (tavallinen)lanka ikäänkuin piiloutuu ja on huomaamaton. :)