tiistai 14. joulukuuta 2010

Joulumielellä

Tuhosin kangashyllystä hiukan ohutta punaista joustofroteeta, jota en oikein ole osannut muuhun käyttää, ja tein lapsille tonttulakit. Ne päässä on juostu edestakaisin jo nyt, ja "tonttuiltu" pienimmälle aina jostain kaapin tai kulman takaa. On pienimmälläkin toki omansa, mutta se lentää päästä kymmenessä sekunnissa... :)

Hattu näytti muuten niin tylsältä pelkästä joustofroteesta ja resorista tehtynä, että applikoin tytön omaan pienen veikeän nallen. Pojan omaan voisi laittaa vaikka pari pientä tähteä.


Uskallan esitellä yhden joululahjan, sillä arvelen, ettei saaja ole vielä eksynyt vierailemaan sivuillani. Symppis lammas-kauppakassi ekohenkiselle siskolleni, jolla on itselläänkin ollut lampaita.
 Tämän tehtyäni tuli vaan heti sellainen olo, että haluan itsekin samanlaisen. :) Onhan se toki tällaisessa paljon mukavampi maidot kotiin kantaa kuin muovikassissa! Kangas on ihanan pehmeää, mutta silti jämäkkää samettia. Vuorina yksivärinen puuvillakangas.4 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Aivan ihanat aplikaatiot, niin hyväntuuliset! <3

Meeri kirjoitti...

Ihana! Saanko lainata lampaan kuvaa? Lampaat on ihania!

Suvi kirjoitti...

Saa näistä töistä toki ideoita ottaa muutkin omiin ompeluihinsa!
Tietysti jos tekee aivan samanlaisen, on mukavaa jos mainitsee myös kuvan alkuperän. :)

lallatilaa kirjoitti...

no voih, täällähän se lammas olikin :) Laitan linkin blogiisi tuonne meidän blogin sivuille! Täällähän on muutenkin vaikka mitä!!!