torstai 9. joulukuuta 2010

Ompeluksia omille

En ole pariin päivään ommellut tikkiäkään. Koko syksy ja talvi on tullut istuttua ompelukoneen ääressä päivittäin- usein illoin, ja myös viikonloppuisin. Nyt on pakko kuitenkin hieman hoitaa laiminlyötyä kotia (siivota..!) ja tehdä muita rästiin jääneitä hommia, joita ei olekaan kertynyt ihan vähäinen määrä.
 Siispä esittelen joitain aiemmin valmistuneita töitä. :)

Isommalle pojalle on jo hiukan hankalampi keksiä kuva-aiheita, vaikka olisi mukava hänellekin välillä ommella. Ja ihan kaikkiin pojan Star Wars- toiveisiin ei edes kyvyt/aika riitä.
Syksyllä toteutin kuitenkin yhden toiveen, Herra Ihmeen. Työtunteja en laskenut, mutta kyllä tuossa aikaa ihan kivasti vierähti. Materiaalin olisin voinut valita paremmin. Tuo ohuempi joustofrotee on kehnolaatuista ja liian "lerppua" näin isoksi paidaksi. Tulipahan kokeiltua ja todettua tämäkin. Pääasia silti on, että käyttäjä tykkää lopputuloksesta. :)Panda on myös valmistunut jo syksyllä. Tykkään erityisesti näistä väreistä (kahta eri limenvihreää) ja söpö rusettikin istuu nallen kaulaan kuin nakutettu.


Tytön velour/fleecehattu. Malli on aika kiva. Pitkät "korvat" (en ole vielä keksinyt parempaa nimitystä... hihkaiskaa jos te keksitte.) voi jättää roikkumaan, tai sitaista kaulaa lämmittämään. Yläkulmissa heijastimet.


Samaa mallia pari pikkupojan hattua, brymbrym-kuvia tietenkin, mitäs muuta. :)


1 kommentti:

minakaa kirjoitti...

Tosi hienoja, sulla on aplikointi hyvin hallussa :)